• Responsive Image

  GARANTIESTELLING MET AANKOOPKOSTENDEKKING

  Wij zijn de eerste aanbieder in Nederland die de aankoopkosten van een woning verzekert als de koop onverwachts niet doorgaat. De kosten voor het taxatierapport, het hypotheekadvies, het bouwkundig rapport, de premie voor de Garantiestelling en de annuleringskosten van de kredietverstrekker vallen onder de dekking van deze verzekering. En worden dus vergoed als de koop van de woning onverwachts niet doorgaat en de Garantiestelling wordt ingeroepen. De Garantiestelling met dekking aankoopkosten is ook uit te breiden met een Overlijdensdekking. 

  Deze Garantiestelling is standaard aan te vragen via Elements.

 • Responsive Image

  GARANTIESTELLING MET OVERLIJDEN 


  Het is ook mogelijk om een aanvullende dekking voor Overlijden aan te vragen bij onze Garantiestelling. Met de aanvullende dekking  wordt de Garantiestelling waarborgsom (deels) kwijtgescholden als één van de kopers komt te overlijden. tijdens de looptijd en de koop van de woning als gevolg daarvan geannuleerd wordt. Zo voorkomt u dat uw klant of de nabestaande van uw klant met een onverwachte schuld blijven zitten.  

  • Bij de dekking Overlijden hoeft de Garantiestelling waarborgsom tot € 50.000 niet terugbetaald te worden. Is de waarborgsom hoger? Dan betaalt uw klant alleen het verschil terug. 
  • De dekking Overlijden kost € 25,00 onafhankelijk van het aantal kopers of de leeftijd van de kopers.  
  • De dekking Overlijden wordt niet aan de koper uitgekeerd, maar uitsluitend verrekend met het garantiebedrag.

Wilt u meer weten over de aanvullende dekkingen? Neem dan contact op met ons op.

onze specialisten

Contentverzamelaar