Wat is de Hypotheek Aflos Verzekering?

De Hypotheek Aflos Verzekering lost een groot deel van uw hypotheek af als u arbeidsongeschikt raakt. Hierdoor dalen uw maandelijkse hypotheeklasten. En verlaagt of voorkomt u een mogelijke restschuld.

Dit geeft u financiële flexibiliteit op het moment dat u dit goed kan gebruiken. U kunt zich aanvullend voor werkloosheid verzekeren. 
" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>
" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Wat kan mij nou gebeuren?

Is het slim om een verzekering af te sluiten voor arbeidsongeschiktheid? Jaarlijks ontvangen zo'n 550.000 Nederlanders een uitkering voor arbeidsongeschiktheid. En dat zijn echt niet alleen mensen met een fysiek zwaar beroep, zoals stratenmakers of dakdekkers. In ruim een derde van de gevallen is een psychische aandoening de oorzaak. Ook kunt u natuurlijk arbeidsongeschikt raken door een ongeluk of bijvoorbeeld door een hartaanval. En dat kan iedereen overkomen.
 

Zorg voor (financiële) gemoedsrust

De hypotheek is de kern van de financiële huishouding. Hier wilt u zich geen zorgen over maken. U kunt hiervoor een verzekering afsluiten. Niet alleen voor als het mis gaat, maar ook voor uw gemoedsrust op dit moment.

Ook voor uw partner of gezin

Bij arbeidsongeschiktheid verliest u al snel de helft van uw inkomen. Normale zaken zoals uit eten gaan, vakanties en contributie van sportclubs, komen dan vaak in de knel. Dankzij de eenmalige uitkering van de Hypotheek Aflos Verzekering dalen uw maandlasten blijvend. En krijgt u financiële ruimte voor de dingen die belangrijk voor u zijn.

Met een goede verzekering zorgt u voor financiële gemoedsrust voor u en uw gezin.
 

maak uw keuze

  • Contact met een adviseur

    Een onafhankelijk financieel adviseur kan u adviseren over het afsluiten van deze verzekering. Maak direct een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.

    BNP Advisor Mini Search

    BNP Advisor Mini Search
  • Wijzer in geldzaken

    Wijzeringeldzaken.nl is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partijen. Wijzer in geldzaken heeft voor verzekeringen onafhankelijke informatie beschikbaar. Bekijk het zelf op de website van Wijzer in Geldzaken.