Een onafhankelijk financieel adviseur kan u adviseren over het afsluiten van een van onze verzekeringen. Maak via onze website direct een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.

 

 • Contact met een adviseur

  Een onafhankelijk financieel adviseur kan u adviseren over het afsluiten van deze verzekering. Maak direct een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.

  BNP Advisor Mini Search

  BNP Advisor Mini Search
 • Wijzer in geldzaken

  Wijzeringeldzaken.nl is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partijen. Wijzer in geldzaken heeft voor verzekeringen onafhankelijke informatie beschikbaar. Bekijk het zelf op de website van Wijzer in Geldzaken.

Een onafhankelijk financieel adviseur:

 • brengt uw financiële situatie, wensen en behoeften in kaart en bekijkt wat de gevolgen van werkloosheid,  arbeidsongeschiktheid of overlijden voor u en uw gezin kunnen zijn;
 • bespreekt samen met u de mogelijkheden om eventueel inkomensverlies op te vangen;
 • heeft kennis van producten, wet- en regelgeving en weet wat de overheid wel of juist niet voor u regelt.

Deskundige adviseurs

Alle financieel adviseurs die onze producten verkopen voldoen aan onze eisen op het gebied van onder andere deskundigheid en vergunningen.

Mijn adviseur bestaat niet meer, wat moet ik doen?

Wilt u informatie over uw financiële situatie? Dan moet u op zoek gaan naar een nieuwe financieel adviseur. Wij werken met onafhankelijke adviseurs in heel Nederland. Mocht u via deze pagina geen adviseur vinden, kunt u ook contact met ons opnemen via 088 – 486 10 00. Dan helpen wij u met het zoeken naar een onafhankelijk financieel adviseur.

Vraag en antwoord

Informatie over huidige verzekering
Wilt u informatie over uw huidige verzekering bij BNP Paribas Cardif? Wij helpen u hier graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer 0162 - 486 000 of stuur in e-mail naar info@bnpparibascardif.nl.
Mijn verzekering loopt af, wat moet ik doen?
Wilt u weten of het verstandig is om opnieuw een verzekering af te sluiten? Daarvoor kunt u contact opnemen met een financieel adviseur. Wij werken met onafhankelijke adviseurs in heel Nederland. Bekijk zelf waar een adviseur bij u in de buurt is via de tool hierboven. Of neem contact met ons op via 0162 – 486 000. Dan helpen wij u met het zoeken naar een onafhankelijk financieel adviseur.
Moet ik betalen voor het adviesgesprek met een financieel adviseur?
Voor een adviesgsprek betaalt u een bedrag aan uw adviseur. BNP Paribas Cardif heeft geen invloed op de advieskosten die u met uw adviseur overeenkomt. Als uw financieel adviseur kosten in rekening brengt vergoeden wij deze niet.