Met één druk op de knop vraagt u via Adviesbox snel een Garantiestelling aan. U hoeft geen aanvullende gegevens in te voeren, wat u tijd bespaart. Uw klant ontvangt de aanvraag digitaal en tekent het aanvraagformulier per SMS. Wordt de Garantie gesteld? Dan ontvangt uw klant, u en de notaris de Garantiestelling per e-mail. Ervaar nu zelf de eenvoud en efficiëntie van ons aanvraagproces via Adviesbox! 

Kortingsactie 
Het zijn dure tijden. We bieden uw klant daarom tussen 1 februari en 1 augustus 2024 een korting aan van 50 euro op de premie. Wanneer u de Garantiestelling aanvraagt wordt automatisch het juiste tarief weergegeven. Hier hoeft u niets voor te doen. Uw klant betaalt de premie achteraf via de notaris. 

Over onze Garantiestelling 
Met de Garantiestelling voldoet uw klant aan de gevraagde waarborgsom bij de koop van een woning of grond. Gaat de koop niet door? Dan staan wij met de Garantiestelling garant voor uw klant. 

Wilt u meer zekerheid aan uw klant bieden? Kijk dan eens naar de aanvullende dekking overlijden die wij bieden bij onze Garantiestelling.  

Onze accountmanagers staan voor u klaar 
Een Garantiestelling is maatwerk. Daarom helpen wij u graag op weg hoe u deze aan kunt vragen en welke mogelijkheden er voor u zijn. Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie.