Oosterhout, 20 december 2018 – VKG en BNP Paribas Cardif werken samen. Vanaf nu kunnen de aangesloten VKG-kantoren zowel de Hypotheek Aflos Verzekering als de Garantiestelling aan hun klanten adviseren.

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af op het moment dat de klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten structureel. Dit geeft de klant financiële flexibiliteit op het moment dat hij dat goed kan gebruiken. De Garantiestelling sluit de klant af bij het kopen van een huis. Dit biedt de verkoper de garantie dat als de koop van het huis niet door kan gaan, hij toch 10% van de verkoopprijs krijgt.

Peter van der Linde, directeur hypotheken & kredieten van VKG, is blij met de samenwerking. “Wij vinden het belangrijk dat wij onze aangesloten adviseurs een compleet assortiment kunnen bieden op het gebied van hypotheken. Met de toevoeging van de Hypotheek Aflos Verzekering en de Garantiestelling, maken we het aanbod compleet en gevarieerd”

Ook Marieke van Zuien, commercieel directeur van BNP Paribas Cardif is verheugd over de samenwerking: “Voor ons is het natuurlijk mooi dat we een grote partij als VKG aan kunnen sluiten. Daarmee krijgen wij opnieuw de bevestiging dat de markt toekomst ziet in onze producten. De Hypotheek Aflos Verzekering is een nieuwe manier van het eenvoudig afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid. En ook de Garantiestelling is bij veel huizentransacties onmisbaar. Goed om te zien dat VKG onze producten gaat gebruiken om hun palet compleet te maken!”