Bent u benieuwd wat uw klant van onze Hypotheek Aflos Verzekering vindt? Wij vragen al onze nieuwe klanten hoe tevreden ze zijn. En hebben de reacties uit de vragenlijst van 2019 geanalyseerd. De resultaten leest u hieronder.

Gemiddeld rapportcijfer: 8,4

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,4. Daarnaast vroegen wij waarom ze dit cijfer gaven. Hieruit bleek dat veel klanten erg te spreken zijn over het eenvoudige en snelle aanvraagproces en de duidelijkheid van de communicatie. Hieronder leest u de reactie van een tevreden klant. 

 

Klanten hebben een goed beeld van de Hypotheek Aflos Verzekering

Uit het onderzoek blijkt ook dat 87% van de klanten (zeer) tevreden is over de mate waarin de verzekering aansluit op hun behoeften. En 91% van onze klanten vindt de Hypotheek Aflos Verzekering eenvoudig te begrijpen. Wilt u meer weten over de Hypotheek Aflos Verzekering of het aanvragen hiervan? Neem dan contact met ons.

Hoge tevredenheid over online afronden van aanvraag

De Hypotheek Aflos Verzekering kenmerkt zich door een snel aanvraagproces, onder andere omdat de klant de aanvraag zelf afrondt. Daarom meten we ook de tevredenheid over het online afronden van de aanvraag. In de resultaten zien we dat de klanten hier erg tevreden over zijn. Zo is 87% (zeer) tevreden over het afronden van de aanvraag. En is zelfs 97% van de klanten (zeer) tevreden over de begrijplijkheid van de informatie.

Bent u benieuwd naar het hele rapport? Klik hier om het rapport te lezen. <BESTAND INVOEGEN>