Oosterhout, 19 september 2018 – VCN United Capital en BNP Paribas Cardif hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierdoor kunnen de aangesloten kantoren bij VCN United Capital de Hypotheek Aflos Verzekering aan hun klanten adviseren.

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af op het moment dat de klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten structureel en wordt een mogelijke restschuld verlaagd of voorkomen. Dit geeft de klant financiële flexibiliteit op het moment dat hij dat goed kan gebruiken.

Met het tekenen van deze samenwerkingsovereenkomst laat VCN United Capital blijken dat het adviseren van een passende oplossing bij arbeidsongeschiktheid een must is tijdens het hypotheekgesprek. VCN United Capital beschouwt de Hypotheek Aflos Verzekering als een laagdrempelige oplossing en daarmee een mooie toevoeging aan hun assortiment.

Marieke van Zuien, commercieel directeur van BNP Paribas Cardif is verheugd over de samenwerking: “Het is heel positief dat we zo’n professionele partij als VCN United Capital als service provider mogen aansluiten. Onze Hypotheek Aflos Verzekering is hierdoor voor een nog groter publiek toegankelijk. Door het aangaan van deze samenwerking wordt opnieuw bevestigd dat de markt de Hypotheek Aflos Verzekering actief omarmt.”