Wij stellen u graag aan onze Desk Accountmanager Monique Struijs voor. Zij vertelt over haar vakantie én over haar plannen na de zomer.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik heb plezier in mijn werk, ik pas graag op de kleinkinderen en ik geniet van alles wat het leven te bieden heeft! 

Wat is je functie bij BNP Paribas Cardif en wat houdt dat precies in?
Sinds drie jaar ben ik Desk Accountmanager. Samen met twee collega’s bedienen wij een portefeuille van ruim duizend bij ons aangesloten adviseurs. Door regelmatig contact op te nemen met onze adviseurs, houden wij ze op de hoogte van alle mooie producten die wij aanbieden.

Wat is het mooiste onderdeel van je werk?
Door het regelmatige contact met adviseurs is er een goede band ontstaan met veel kantoren. Wanneer ze na ons gesprek ook onze verzekeringen adviseren en afsluiten haal ik daar extra voldoening uit!

Heb je nog leuke vakantieplannen?
Na een fantastische cruise door Noorwegen in juni, ga ik in september nog twee weken naar Portugal. Heerlijk vooruitzicht!

Wat doe jij het liefst op vakantie?
Een combinatie van het land leren kennen, strand, zon en heerlijk uit eten gaan is voor mij de ultieme vakantie!

Wat gaat er zeker mee op vakantie?
Mijn e-reader en een goede zonnebrandcrème.

Waar ligt jouw focus op na de zomer?
We hebben net een nieuw product gelanceerd samen met Hera Life voor zelfstandig ondernemers. Dit samen met onze andere producten voor arbeidsongeschiktheid, overlijden en de Garantiestelling moet ervoor zorgen dan men in Nederland goed verzekerd is. Hier ga ik verder mee aan de slag.