DAK Intermediairscollectief hernieuwt haar samenwerking met verzekeraar BNP Paribas Cardif. Door deze samenwerking hebben de leden van DAK nu ook de beschikking over de Hypotheek Aflos Verzekering.

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af op het moment dat de klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten structureel en wordt een mogelijke restschuld verlaagd of voorkomen. Dit geeft de klant financiële flexibiliteit op het moment dat hij dat goed kan gebruiken.

Hernieuwde samenwerking
Met het tekenen van de overeenkomst blazen DAK en BNP Paribas Cardif hun samenwerking nieuw leven in. Tim Rijvers, algemeen Directeur DAK: “Wij vinden het belangrijk dat klanten niet onbeschermd de deur uitgaan bij het aangaan van een grote financiële verplichting als een hypotheek. Door de samenwerking met BNP Paribas Cardif hebben onze leden nu een nieuw product om dit risico af te dekken.”.

Marieke van Zuien, commercieel directeur van BNP Paribas Cardif is ook blij met de samenwerking: “Door deze samenwerkingsovereenkomst is onze Hypotheek Aflos Verzekering toegankelijk voor een nog groter publiek. We zijn blij dat we bij een grote partij als DAK aan kunnen sluiten en kijken uit naar een productieve samenwerking.”