Oosterhout, 9 januari 2023 - BNP Paribas Cardif distribueert sinds 2020 verzekeringsproducten in Nederland via volmacht partners. Om deze samenwerking te structureren heeft BNP Paribas Cardif Bas van Mierlo aangesteld als Manager Volmacht. In deze rol is Bas verantwoordelijk voor de coördinatie van en de samenwerking met huidige en toekomstige volmacht partners.

Naast de eigen verzekeringsproducten zoals de Hypotheek Aflos Verzekering en Garantiestellingen heeft BNP Paribas Cardif samen met TAF een ORV-product en een Hypotheekbeschermer op de markt gebracht. Recentelijk is daar Hera Life als tweede volmacht partner aan toegevoegd met de lancering van het product Hera Zelfverzekerd voor de zzp’er.

In deze veranderende wereld positioneert BNP Paribas Cardif zich als de verzekeringspartner. Het bedrijf creëert verzekeringsoplossingen samen met 500 distributiepartners uit 33 landen en biedt klanten innovatieve producten en diensten die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Dit unieke bedrijfsmodel, gebaseerd op partnerschappen, stelt hen in staat om steeds meer klanten te bereiken en zo de belangrijkste missie van BNP Paribas Cardif te vervullen: verzekeren toegankelijker maken. Als betrokken bedrijf streeft BNP Paribas Cardif er met zijn zakelijke activiteiten naar om een positieve impact te hebben op de samenleving en het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken hun doelen te bereiken en zichzelf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen.


Bas van Mierlo is sinds 2021 werkzaam bij de verzekeraar. Als Manager Volmacht is hij verantwoordelijk voor de coördinatie van en de samenwerking met partners en vervult hij een nieuwe rol die past binnen de strategie van de organisatie met toekomstige partners. Voordat hij bij BNP Paribas Cardif kwam, werkte Bas van Mierlo als consultant in de financiële sector bij onder meer de Rabobank.