Een half jaar geleden introduceerden we de Hypotheek Aflos Verzekering. Een innovatief product waarmee we een nieuwe invulling geven aan hypotheekbescherming.

Sinds de lancering deelden veel bemiddelaars hun ervaringen met ons. En die ervaringen hebben we gebruikt om de Hypotheek Aflos Verzekering nog verder te verbeteren. Graag vertellen we u wat we hebben veranderd.

Meer klanten kunnen een Hypotheek Aflos Verzekering afsluiten
Ook klanten die een ernstige aandoening hebben of hebben gehad kunnen voortaan de Hypotheek Aflos Verzekering afsluiten. Het blijft belangrijk dat u bij bepaalde ernstige aandoeningen goed afweegt of de verzekering bij u past. Bij een aantal ernstige aandoeningen is de kans namelijk groot dat u hierdoor arbeidsongeschikt wordt. En in dat geval is er geen recht op een uitkering uit deze verzekering. Hoe we omgaan met bestaande aandoeningen leest u in het document 'Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?' <BESTAND INVOEGEN>.

De verzekeringsvoorwaarden zijn aangepast
We hebben in onze communicatiemiddelen het begrip 'datum einde verlengperiode' vervangen door 'vervaldatum van uw laatste verzekering'. Ook in de verzekeringsvoorwaarden is dit begrip aangepast. U leest hier de actuele verzekeringsvoorwaarden. <BESTAND INVOEGEN>

Met deze ontwikkelingen blijft de Hypotheek Aflos Verzekering een innovatieve verzekering voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.