ADPI ALS ALTERNATIEF VOOR EEN ADVIESPAKKET

Hebt u geen hypotheeksoftware waarmee u de Hypotheek Aflos Verzekering kunt adviseren en/of aanvragen? Of wilt u los van uw eigen adviespakket een analyse doen van het effect van de Hypotheek Aflos Verzekering? Dan kan eenvoudig online met ADPI. Daar kunt u kosteloos gebruik van maken.

ADPI is een nieuw hypotheekadviespakket en misschien nog niet bij iedereen bekend. Met deze software kunt u net als met andere hypotheeksoftware hypotheken en bijproducten adviseren en aanvragen via HDN. Speciaal voor onze Hypotheek Aflos Verzekering heeft ADPI een module ontwikkeld. Een handleiding over het gebruik van ADPI vindt u hier.

ADPI kunt u op twee manieren gebruiken:

1. Zonder inloggen de premie en het effect van de Hypotheek Aflos Verzekering berekenen

Om de premie te berekenen voert u een geboortedatum, hoogte, start- en einddatum van de hypotheek in en kiest u een verzekerd bedrag. ADPI geeft u de premie, een uitkeringsschema en het effect van de uitkering op de hoogte van de schuld en de bijbehorende maandlast terug. Hier berekent u de premie en het effect van de Hypotheek Aflos Verzekering.

2. Direct inloggen en aanvragen

Uw ADPI-aanvragen worden via HDN bij ons ingediend. De terugkoppeling van de status en het verzekeringsbewijs ontvangt u dan ook weer via HDN in uw account in ADPI