Wat is het doel van de uitkering

De uitkering is bedoeld om een groot deel van de hypotheek af te lossen. Wij keren uit aan de geldverstrekker. Op zijn beurt lost de geldverstrekker het bedrag af op uw hypotheek. Hierdoor zullen uw maandelijkse hypotheeklasten structureel omlaag gaan.

Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?

Hebt u voor de start van de verzekering al een aandoening? Dan kunt u de verzekering wel afsluiten. U krijgt dan alleen geen uitkering van ons als u door deze aandoening arbeidsongeschikt wordt. Ook brengen bestaande aandoeningen een verhoogd risico op andere aandoeningen met zich mee. Wordt u arbeidsongeschikt door deze andere aandoening? Dan krijgt u van ons ook geen uitkering.

Het blijft belangrijk dat u bij bepaalde ernstige aandoeningen goed afweegt of de verzekering bij u past. Bij een aantal ernstige bestaande aandoeningen is de kans groot dat u hierdoor arbeidsongeschikt wordt. En dan is de kans dat u een uitkering uit deze verzekering krijgt erg klein. Hierover leest u meer in het document ´Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?'.

  • Contact met een adviseur

    Een onafhankelijk financieel adviseur kan u adviseren over het afsluiten van deze verzekering. Maak direct een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.

    BNP Advisor Mini Search

    BNP Advisor Mini Search
  • Wijzer in geldzaken

    Wijzeringeldzaken.nl is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partijen. Wijzer in geldzaken heeft voor verzekeringen onafhankelijke informatie beschikbaar. Bekijk het zelf op de website van Wijzer in Geldzaken.