met een partner kom je verder

BNP Paribas Cardif is wereldwijd specialist in persoonlijke verzekeringen om klanten te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. We doen dit door samen te werken met 500 business partners in 33 landen in verschillende sectoren (waaronder banken en financiële instellingen, bedrijven in de automobielsector, detailhandelaren, telecommunicatiebedrijven, energiebedrijven). 

We delen onze expertise en inzichten met onze partners om innovatieve verzekeringsoplossingen te bedenken én in de markt te zetten. Door het creëren van nieuwe producten en het aangaan van nieuwe partnerships, bevestigen we ons ondernemerschap. De kracht van co creatie. 

Alleen ga je sneller, maar met een partner kom je verder. Kijk hieronder voor enkele voorbeelden van co-creatie of neem direct contact op voor onze partneroplossingen.

 

 • Responsive Image

  TAF

  Zo creëerde Bas samen met verzekeraar TAF ‘de Hypotheekbeschermer’. Een unieke verzekering die woningeigenaren beschermt bij arbeidsongeschiktheid. Neem contact op voor onze partneroplossingen.


     bas.vanmierlo@bnpparibascardif.com

     088-486 1111

 • Responsive Image

  FlexFront

  Zo creëerde Guido samen met FlexFront de ‘Bankgarantie Service’. Een op maat gemaakt verzekeringsproduct waarbij onze betrouwbare Garantiestelling gecombineerd wordt met de hoogstaande dienstverlening van FlexFront. Neem contact op voor onze partneroplossingen.

     guido.wassink@bnpparibascardif.com

     088-486 1111
 • Responsive Image

  Accelerate

  Zo creëerde Barend samen met Romeo een slim online rebound proces in Accelerate. Door een geautomatiseerd proces wordt de klant (na het hypotheekadvies) nogmaals herinnerd aan de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid. Neem contact op voor onze partneroplossingen.

     barend.princen@bnpparibascardif.com

     088-486 1111
 • Responsive Image

  Record Credits

  Zo creëerde Olivier samen met Record Credits een digitaal aanbod voor ‘Hypo Protect’. Een efficiënte oplossing voor een schuldsaldoverzekering bij het afsluiten van een hypotheeklening. Neem contact op voor onze partneroplossingen.     olivier.villers@cardif.be

     +32 2 528 00 39
 • Responsive Image

  Qover / Keytrade

  Zo creëerde Carolina samen met InsurTech Qover een gebruiksvriendelijke ‘Digital Customer Journey’ voor Keytrade Bank. Een digitale workflow waarmee de eindklant eenvoudig en snel een schuldsaldoverzekering kan afsluiten bij een hypotheek aanvraag. Neem contact op voor onze partneroplossingen.

     carolina.solarlopez@cardif.be

     +32 2 528 00 39

U zit goed bij bnp paribas cardif

Icon Image
33
landen
Icon Image
8,5
klanttevredenheid
Icon Image
25+
jaar ervaring