Een goede gezondheid is belangrijk. Helaas hebben we dit niet altijd zelf in de hand. Als adviseur kunt u uw klanten helpen aan een (financieel) gezonder leven, waarbij het risico op arbeidsongeschiktheid lager is. In 2023 besteden wij samen met onze partner TAF Verzekeringen aandacht aan financiële gezondheid. Door samen in beweging te komen staan we sterker. We dagen elkaar uit, houden elkaar scherp en komen zo tot het beste (financiële) advies voor u en uw klanten.

Wij helpen u graag met een vitaler advies voor uw klanten. Daarom geven wij de komende tijd tips en informatie via onze nieuwsbrief en onze LinkedIn-pagina.  

1# Stel uzelf doelen! 
Met het stellen van doelen geeft u uzelf houvast om u hieraan te houden en maakt u uw doel concreet. Waar wilt u iets in veranderen? Is dat in gezondheid, werk, familie, financiën, relaties? 

Doelen zijn altijd persoonlijk en maakt u voor uzelf! Hierbij een aantal tips hoe u het beste doelen stelt: 

•    Schrijf uw doelen op en maak ze letterlijk zichtbaar voor uzelf. Schrijf uw doel op een Post-it en hang deze aan uw computer of op uw koelkast voor een dagelijkse herinnering.
•    Plan voor uzelf wanneer u het doel behaald wilt hebben.
•    Maak het echt haalbaar door een planning te maken die bestaat uit kleine stapjes, welke acties moet u ondernemen om uw doel te halen?
•    Blijf gemotiveerd om de doelen te halen!

Weet u al welk doel u uzelf wilt stellen?