Wij stellen u graag voor aan onze Desk Accountmanager Christien Wijkmans. Zij vertelt over haar vakantie én over haar plannen na de zomer.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Christien, 57 jaar en ik werk hier nu bijna twaalf jaar. Het grootste deel van mijn loopbaan werk ik al in de verzekeringsbranche. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik tijdelijk gestopt met werken. Na een paar jaar thuis hebben wij een videotheek overgenomen. Dat was iets heel anders, maar ik heb een enorm leuke tijd gehad. Na deze tijd ben ik weer terug gegaan naar een voor mij bekende branche, verzekeringen! 

Wat is je functie bij BNP Paribas Cardif en wat houdt dat precies in?
Ik ben werkzaam als Desk Accountmanager. Heel kort door de bocht zou je mijn werk samen kunnen samenvatten als “het bedienen van kantoren die bij ons aangesloten zijn”.  Het bestaat vooral uit heel veel telefonisch contact met kantoren over diverse onderwerpen.

Wat is het mooiste onderdeel van je werk?
Het contact met adviseurs en vaak ook hun achterban. Door de tijd heen bouw je echt een band op. Je merkt dan ook dat ze het leuk vinden dat je even belt. Dat voelt als een enorme voldoening! 

Heb je nog leuke vakantieplannen?
Dat is een lastige. Als ik zeg dat ik sowieso thuis blijf krijg ik vaak een soort blik van medelijden. Dat is niet nodig want ik wil niet weg! Ik krijg oprecht heimwee en snap dan niet hoe ik zo stom heb kunnen zijn om te denken dat even in een ander huis wonen met onder andere een andere douche en een ander bed leuk kan zijn. Dus ja, plannen heb ik, maar ik kies dan wel voor een dagje weg!

Wat doe jij het liefst op vakantie?
Wat die dag het beste uitkomt. Denk aan wandelen, fietsen, zwemmen, lezen, een film kijken, eten (veel en lekker) en zeker ook zelf lekker koken. Daarnaast geniet ik enorm van onze kleinkinderen. Ik neem ze dan ook zeker deze zomer mee op leuke dagtripjes! 

Waar ligt jouw focus op na de zomer?
Ik zit in een fijn team samen met mijn collega Desk Accountmanagers Femke en Monique. Begin van dit jaar hebben we een plan van aanpak gemaakt en dat werkt. Dat plan volgen we nu. Begin 2023 blikken we terug hoe het is gegaan en maken we een nieuw plan van aanpak.