Wij stellen u graag aan onze Accountmanager Niek Overduin voor. Hij vertelt over zijn vakantie én over zijn plannen na de zomer.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Mijn naam is Niek Overduin en ik woon samen met mijn vriendin Merlijn en onze twee dochters van 11 en 13 in Ulvenhout. Ik voetbal bij Baronie in Breda en doe daarnaast aan hardlopen en skiën. Als gezin trekken we er graag op uit en als hobbykok ben ik veel in de keuken te vinden.

Wat is je functie bij BNP Paribas Cardif en wat houdt dat precies in?
Mijn rol is Key Accountmanager in Zuid-Nederland. In die hoedanigheid bezoek ik nieuwe relaties en onderhoud ik bestaande relaties.

Wat is het mooiste onderdeel van je werk?
Ik werk in een organisatie die innovatief bezig is en waar ik graag onderdeel van uitmaak. Ik krijg er energie van als ik een businesspartner kan uitleggen wat de waarde van onze producten is en hem daardoor help zijn klanten nog beter te adviseren.

Heb je nog leuke vakantieplannen?
Wij gaan met ons gezin met de auto naar Spanje. Wij verblijven in een accommodatie gelegen aan een prachtige baai met uitzicht op zee.

Wat doe jij het liefst op vakantie?
Dat is vrij divers; boeken lezen, zwemmen, van de Spaanse keuken genieten en de omgeving verkennen.

Wat gaat er zeker mee op vakantie?
De kunst is om ook dit jaar juist zo weinig mogelijk mee te nemen. Maar wat sowieso mee terug gaat zijn wat doosjes Spaanse wijn!

Waar ligt jouw focus op na de zomer?
In co-productie met Hera Life is Hera Zelfverzekerd onlangs geïntroduceerd. Een gestandaardiseerde oplossing die meer biedt dan een ongevallenverzekering en zich niet classificeert als een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De verzekering is met name geschikt voor zelfstandigen die niet willen betalen voor een AOV, maar wel behoefte hebben aan een vangnetoplossing. Na de zomer gaan we verder met de implementatie hiervan bij onze business partners.

Zin in!