Wij stellen u graag aan onze Accountmanager Jesher Meenink voor. Hij vertelt over zijn vakantie én over zijn plannen na de zomer.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben 21 jaar getrouwd met Fleur en vader van twee dochters (13 en 11). Ik word steeds fanatieker in wielrennen/gravelbiken en hardlopen. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening waarvan nu bijna vijf jaar bij BNP Paribas Cardif.

Je werkt nu vijf jaar voor BNP Paribas Cardif. Wat is je opgevallen binnen de groep BNP Paribas? 
Veel adviseurs kennen BNP Paribas Cardif en BNP Paribas Personal Finance omdat wij van oudsher actief zijn in het intermediaire kanaal. Maar BNP Paribas heeft in Nederland nog acht andere bedrijfsonderdelen. Vanuit deze bedrijfsonderdelen bieden wij verschillende oplossingen. Voor de hand liggend zijn dit mobiliteit en verduurzaming. Maar denk ook aan vastgoeddiensten, financieringen, beleggen en sparen. Ik heb steeds meer contact met collega’s van deze andere bedrijfsonderdelen, waardoor ik steeds vaker andere bedrijfsonderdelen kan introduceren bij mijn relaties. 

Wat is het mooiste onderdeel van je werk?
Het leukste van mijn werk vind ik het gesprek met de adviseur/ondernemer. Erachter komen wat zijn/haar drijfveren en doelen zijn en te zoeken naar manieren om elkaar te versterken. Omdat ik veel ondernemers spreek, kan ik die ervaringen ook weer delen. En het is helemaal leuk om ondernemers die elkaar kunnen versterken met elkaar in contact te brengen.

Heb je nog leuke vakantieplannen?
We mijden de mogelijke hectiek van Schiphol en gaan met de auto richting Zuid-Europa. Na een korte stop in Milaan rijden we door naar Sardinië. Voor ons een nieuwe bestemming waarvan sommigen zeggen dat het de Caraïben van Europa is. Dus we hebben hoge verwachtingen.

Wat doe jij het liefst op vakantie?
Wij wisselen niksen graag af met het ontdekken van de omgeving. Omdat we aan de kust verblijven zal het zich wel toespitsen op watersporten. En natuurlijk maken we graag kennis met de lokale keuken.

Waar ligt jouw focus op na de zomer?
Zodra ik terug ben ligt mijn focus op projecten waarbij we onze producten en diensten nog meer kunnen integreren in processen van onze partners. Daarmee willen we bijdragen aan de dienstverlening van onze partners en onze producten nog toegankelijker maken.

Mobiliteit is voor de BNP Paribas Groep een belangrijk thema. We zijn ons aanbod ook aan het doorontwikkelen in die richting en ik ben dan ook regelmatig samen met collega's van andere business lines actief in het automotive-segment.