Wij stellen u graag aan onze Desk Accountmanager Femke van Kastel voor. Zij vertelt over haar vakantie én over haar plannen na de zomer.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Femke van Kastel en samen met mijn gezin woon ik in Oosterhout. Ik werk alweer 14 jaar bij BNP Paribas Cardif. Na verschillende functies ben ik nu onderdeel van het Salesteam. In mijn vrije tijd geef ik creatieve workshops. Altijd leuk om te zien dat iedereen op zijn eigen manier creatief is. 

Wat is je functie bij BNP Paribas Cardif en wat houdt dat precies in?
Ik ben werkzaam als Desk Accountmanager. In deze rol heb ik contact met onze adviseurs. Mijn werkdagen bestaan uit het bellen met adviseurs, het geven van online presentaties en vragen beantwoorden die via e-mail binnen komen. 

Wat is het mooiste onderdeel van je werk?
Het contact met adviseurs. Ik leer nog steeds elke dag en dit kan ik ook toepassen in de gesprekken die ik voer. Een ander mooi onderdeel van mijn werk vind ik dat ik door mijn functie veel contact heb met andere afdelingen binnen BNP Paribas Cardif. Hierdoor blijf je met elkaar verbonden en bieden we samen een goede service aan adviseurs én klanten.

Heb je nog leuke vakantieplannen?
Dit jaar gaan we naar Flevoland. Daar zijn we nog niet eerder geweest, dus een nieuw gebied om te ontdekken. Later dit jaar ga ik met mijn dochter op stedentrip naar Londen. Het wordt haar eerste stedentrip, daar kijk ik dus enorm naar uit.

Wat doe jij het liefst op vakantie?
Ik bezoek graag steden en dorpen. Niet alleen voor de geschiedenis van de omgeving, maar ook voor de sfeer. Ik kan echt genieten van oude gebouwen en hun historie. Ook  vind ik het heerlijk om niks te doen. Een goed boek en een glas wijn, meer heb ik niet nodig!  

Wat gaat er zeker mee op vakantie?
Ik vind het heerlijk om te lezen dus mijn e-reader gaat mee. Ik kan ook genieten van een beetje me-time. Mijn tekenspullen gaan zeker mee, zodat ik een paar simpele tekeningen kan maken van wat we doen tijdens de vakantie. 

Waar ligt jouw focus op na de zomer?
Mijn focus voor de rest van het jaar is adviseurs enthousiast maken over onze producten. Ik ben trots op onze producten en ik praat hier graag over. Dus, heb je vragen? Bel of mail me gerust!