Oosterhout, 31 januari 2022 􀂱 Tulp Hypotheken en BNP Paribas Cardif zoeken de samenwerking op. Adviseurs die een Tulp Hypotheek aanvragen, worden automatisch gewezen op de mogelijkheid om snel en eenvoudig de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif aan te vragen. Het aanvraagproces van BNP Paribas Cardif is volledig digitaal, wat past bij het efficiënte hypotheekproces van Tulp Hypotheken.

Bij het renteaanbod van een Tulp Compleet Hypotheek worden klant en adviseur direct geïnformeerd over de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif. De adviseur bespreekt dit met de klant en de adviseur uploadt daarna de koopovereenkomst. Vervolgens ontvangt de klant de aanvraag digitaal en ondertekent deze via iDIN.

“Als partnershipverzekeraar werken wij graag samen met sterke spelers in de markt. Daarom ben ik erg blij dat Tulp Hypotheken de Garantiestelling via hun renteaanbod onder de aandacht brengt. Door dit toe te voegen aan hun proces wordt het voor adviseur en klant nog eenvoudiger, toegankelijker en efficiënter om een Garantiestelling aan te vragen.” Vertelt Marieke van Zuien, CCO BNP Paribas Cardif België en Nederland, over de samenwerking met de hypotheekverstrekker.

Paul Wessels, directeur van Tulp Hypotheken voegt hieraan toe: “Bij het renteaanbod van de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek wordt de Garantiestelling bij klant en adviseur onder de aandacht gebracht. Onze Tulp Compleet Hypotheek heeft uitstekende voorwaarden. Maar daarnaast is één van onze voornaamste doelstellingen om het zo makkelijk mogelijk te maken voor adviseurs en klanten. Door in ons proces te wijzen op de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif, zijn we weer een stap dichterbij het bereiken van deze doelstelling.”